BY ENTERTAINMENT ENGINEERS


LOCATIES

Hieronder vind je een overzicht van de locaties waar DJ-workshop.nl gebruik van kan maken. Behalve uiteraard jou eigen locatie of onze DJ studio, zijn de locaties te boeken tegen een kleine meerprijs. Vraag hier even naar wanneer u reserveert.

EIGEN LOCATIE
Organiseer je een evenement op een locatie die je zelf hebt uitgezocht? Onze workshop is helemaal mobiel, en kan dus overal worden geplaatst en gegeven.

DJ STUDIO - Geldermalsen
In Geldermalsen beschikken we over een uitgebreide eigen DJ studio, waar we kleine groepen kunnen ontvangen of waar je een priveles kunt volgen!

CAFE DE HEFFER - Amsterdam
Midden in Amsterdam ligt parrallel aan het Damrak de Heffer. Een prachtig oud Hollands bruin cafe, vol met leuke zaaltjes waar onze DJ workshop kan plaatsvinden. Hier kunnen groepen tot 25 personen een DJ workshop krijgen. Op deze locatie kun je ook op afspraak onze kadobon inwisselen.

BEACHCLUB SOLBEACH - Scheveningen
Op de Scheveningse boulevard vind je SolBeach. Een gezellige beachclub waar je ook heerlijk kunt genieten van een BBQ of een drankje aan het strand! Hier kunnen groepen tot 25 personen een DJ workshop volgen.

DE UITHOF - Den Haag
Voor een DJ workshop in Den Haag kunt u terecht in dit evenementencentrum. Je kunt er niet alleen een DJ workshop doen, maar ook leuk Skien, Karten of bijvoorbeeld Lasergamen! Hier geven wij DJ workshops tot 25 personen.

COCKTAILBAR LUST - Utrecht
Vlakbij het Janskerkhof in Utrecht ligt het stijlvolle cocktailcafe L.U.S.T. Hier kun je heerlijk eten en 's-avonds goed dansen! Hier kunnen wij groepen tot 25 personen lesgeven!

BORRELCAFE JIJ&IK - Den Bosch
Wanneer men Den Bosch inloopt komt men zowat langs dit gezellig Boscche kroegje in de Karrenstraat. In de Brabantse gezelligheid kunnen wij hier workshops verzorgen voor groepen tot 15 personen.

BROOKLYN - Breda In Breda ligt in het centrum aan de Havermarkt cocktailcafe Brooklyn. In deze locatie vinden 's-avonds dance feesten plaats, en overdag kan onze DJ workshop er worden gevolgd. Wij kunnen hier workshops tot 25 personen verzorgen

COCKTAILCAFE USHIWAWA - Den Bosch
Stijl is in Den Bosch aanwezig in de UshiWaWa. Dit danscafe leent zich schitterend om DJ workshops voor groepen tot 25 personen volledig in Stijl te verzorgen. Ook leuk om hier de DJ workshop in stijl te combineren met een Cocktailshake workshop.

CAFE THUYS - Eindhoven
Aan het begin van Stratumseind in Eindhoven ligt cafe Thuys. Hier kunnen wij voor groepen tot 25 personen workshops verzorgen. Ook hier kunt u de DJ workshop combineren met een workshop cocktailshaken.

CAFE DE GEZELLIGHEID - Zwolle
In de werfkelder van dit in het centrum van Zwolle gelegen cafe, kunnen wij voor groepen tot 5 personen DJ workshops verzorgen!

BINNENKORT
Verder hebben wij binnenkort ook locaties beschikbaar in Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn. Mocht u op zoek zijn naar een DJ workshop in een van deze steden, vraag er dan gerust naar!


Neem contact op:


   

Showcase:

DJ workshop verzorgde voor Discovery Channel de Citroen DJ Experience. De winaars van een prijsvraag mochten een DJ workshop doen op de Domtoren in Utrecht en daarna met een van onze DJ's mee het Amsterdamse clubleven in!
In Amsterdam worden onze workshops in het Nachtlab gegeven!

Onze workshops worden gegeven op pioneer pro dj gear

Koop je dj gear bij fullrange.nl!!

Pluim gekregen? Wissel deze bij ons in voor een dj workshop

Geef de dj workshop kado via nationale geschenk bon


Site design: Koen van der Weijden | Vacatures | Copyright www.dj-workshop.nl All rights Reserved. Eigendom van Entertainment Engineers